define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); » Kursi i Kualifikimit

Mozzarella Italia

Mirsevini tek Mozzarella Italia. Per cdo informacion ose cdo porosi tuajën kontaktoni në E-mail: porosi@mozzarellaitalia.com dhe Tel: 052 / 2 600 16

Kursi i Kualifikimit

Fabrika e qumeshtit “Mozzarella Italia” ka filluar regjistrimet per Kursin e Kualifikimit te njohur nga Ministria e Punes dhe Ceshtjeve Sociale per Teknik Bulmeti.

Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne:

Cel: 068 20 63 420

E-mail: mozzarella@mozzarellaitalia.com

Per cdo informacion, pyetje apo porosi ju lutem na kontaktoni

Rreth Nesh

FABRIKA E QUMESHTIT "MOZZARELLA ITALIA" Sh.p.k

  • Shkallnur - Durres - 52 - Durres, Albania
  • +355 52 260016

Na kontaktoni

Dergo